Chleb z koperkiem z maszyny
Chleb pszenny z koperkiem w maszynie
Składniki:
280 g wody
400 g maki pszennej
1,5 łyżeczki soli
15g świeżych drożdży
1 czubata łyżka koperku
Wszystko wrzucić do maszyny w podanej kolejności. Ustawiłam program 1-podstawowy na 3 godziny. Skórka mocna :) Wychodzi mały bochenek.
Ale wyszedł pyyycha :) Zjadłam z młodą kapusą z wczorajszego obiadu :) orgazmo :)
Składniki:
280 g wody
400 g maki pszennej
1,5 łyżeczki soli
15g świeżych drożdży
1 czubata łyżka koperku
Wszystko wrzucić do maszyny w podanej kolejności. Ustawiłam program 1-podstawowy na 3 godziny. Skórka mocna :) Wychodzi mały bochenek.
Ale wyszedł pyyycha :) Zjadłam z młodą kapusą z wczorajszego obiadu :) orgazmo :)
Komentarze
Prześlij komentarz